1-2 dgr leverans | Frakt fr 49:- | 60 dgr öppet köp
0

Exost 360 Cross radiostyrd stuntbil

299 kr

Radiostyrd bil från Silverlit och deras varumärke Exost. Bilen heter Exost 360 Cross och är en rolig trixbil för alla som gillar att köra radiostyrd bil.

  • 1-2 dagars leverans
  • Beställ innan kl 14.00 så skickar vi samma dag (vardagar)
  • Frakt 49-69 kr
  • 60 dagars öppet köp
  • Enkla returer
  • Hjälpsam kundtjänst

Exost 360 Cross är en häftig radiostyrd bil från Silverlit. Vi kategoriserar in bilen som trixbil då den har egenskaper som sticker ut och som är extra roliga för barn. Bland annat kan bilen köras på båda sidorna, alltså vändas helt upp och ned. Ofta när barn kör inomhus så är det en trevlig egenskap då bilen ofta vänder sig när man till exempel kör på en tröskel, vägg eller något annat.

Bilen är kanon att köra för mindre barn då den är hållbar och stöttålig med sina rejäla däck. Kör man på en vägg så hanterar bilen det galant.

Bilen har drivning på alla fyra hjul vilket innebär att den enkelt tar sig fram på ojämnt underlag eller bland alla leksaker barn har en tendens att dra fram. Exost 360 Cross har ingen traditionell styrning där framhjulen styrs åt höger eller vänster utan här väljer man om bilen ska driva på antingen vänster sida, höger sida eller om båda spakarna på handkontrollen förs framåt eller bakåt samtidigt så driver alla fyra hjul och bilen kör rakt fram eller rakt bak. Förs spakarna på handkontrollen i olika riktningar gör den radiostyrda bilen så kallade 360-spins, jättekul!

Bilen har en rekommenderad ålder från 5 år men vi vet 2-3-åringar som uppskattar denna bil och det är således en bra bil för den som får sin första radiostyrda bil så länge körningen och leken övervakas av en vuxen.

Exost 360 Cross använder 2,4 GHz-frekvensen för kommunikationen mellan bil och sändare vilket betyder att det är fullt möjligt att köra flera bilar samtidigt.

Färg

, ,

Varumärke

Rekommenderad ålder

5 år

Hastighet

12 km/h

Drivning

4X4 (fyrhjulsdrift)

Frekvens

2,4 GHz

Räckvidd

Ca 25 meter

Skala

Storlek förpackning

Längd: 28 cm
Bredd: 10 cm
Höjd: 26 cm

Batterier bil

4 st AA/LR6 (1,5 V) – medföljer ej

Batterier handkontroll

2 st AAA/LR03 – medföljer ej

Varumärkesland

Tillverkningsregion

Tillverkningsland

Kina

SKU J3EXRCCA969G
Tillverkarens referens (t.ex. SKU, modellnummer, artikelnummer) 20257
EAN 4891813202578

Liknande produkter

© 2022 Leksaksbilar.se är en butik från